Werken met hoogwaardige apparatuur in diverse branches? Dan zit je goed bij APT!

 

Al meer dan 35 jaar levert APT hoogwaardige meet- en analyseapparatuur aan de procesindustrie. Van troebelheidsmeters voor de waterindustrie, tot luchtkwaliteitsmeters voor tunnels. Bedrijven waar APT aan levert zijn actief in diverse branches, waaronder drinkwater, voedingsmiddelen, chemie en verkeer.

 

KLEIN BEDRIJF

APT is een relatief klein bedrijf met het kantoor in Ede. De meetapparatuur komt met name uit Zwitserland en is van hoge kwaliteit. In Nederland wordt de apparatuur vervolgens verkocht, geïnstalleerd en onderhouden. APT is op zoek naar nieuwe collega’s om het huidige team van vier mensen te komen versterken. Er is ruimte voor een onderhoudsmonteur en een sales engineer.

Directeur Gert-Jan Beune benadrukt dat het werken bij APT heel afwisselend is. ,,De ene keer sta je in een tunnel, de andere keer in een bierbrouwerij en dan weer in een laboratorium. Als monteur word je verantwoordelijk voor het regulier onderhoud van onze apparatuur en voor onderhoud bij storingen. Je plaatst nieuwe apparaten en signaleert verkoopkansen. De sales engineer gaat zorgdragen voor het vermarkten van onze hoogwaardige apparatuur. Je onderhoudt relaties met onze klanten en boort nieuw markten aan.”

 

VISITEKAARTJE

“Omdat APT een klein bedrijf is, doen we het echt samen. De lijnen zijn kort en we nemen taken van elkaar over indien nodig. Het is dus belangrijk dat je een teamplayer bent. We zoeken mensen met gevoel voor techniek en commercie. Wanneer je bij onze klanten komt ben je echt het visitekaartje van ons bedrijf. Als monteur doe je bijvoorbeeld niet alleen onderhoud, je adviseert klanten ook over onze producten. Je wordt goed opgeleid om dit te kunnen doen. Je moet dus goed zelfstandig kunnen werken, kansen zien en daar op in kunnen spelen.”

,,Je komt bij ons te werken met mooie, hoogwaardige apparatuur”, vertelt Gert-Jan.  ”Momenteel is de wereld van sensortechnologie bijvoorbeeld erg in beweging. Wij hebben een uniek meetapparaat in ons assortiment dat bacteriën kan detecteren in drinkwater en direct veldmonsters kan uitlezen, zonder tussenkomst van een laboratorium. Uiteraard word je goed geschoold in al onze apparatuur!”

Wil jij werken met hoogwaardige meetapparatuur in diverse branches? Heb jij gevoel voor techniek en commercie en voel je je thuis in een klein bedrijf met een informele sfeer? Neem dan contact op met Gert-Jan Beune via gert-jan.beune@apt.nl of 06-22223393. Meer informatie en een volledige omschrijving van de vacatures vind je op www.apt.nl